Το 27χρονο μοντέλο Nicole Poturalski φέρεται ότι είναι η νέα σύντροφος του 56χρονου ηθοποιού Brad Pitt, ύστερα από λήψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από κοινό τους ταξίδι στη Γαλλία.

Δεδομένου ότι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όλα όσα λέγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι φανς περιμένουν την παραμικρή ένδειξη από τους ίδιους που να δηλώνει κάτι ευθαρσώς.

Στην προκειμένη περίπτωση, ξεκάθαρη δήλωση μπορεί να μην υπήρξε, όμως εντόπισαν ένα σχόλιο της Poturalski στο Instagram, το οποίο θεωρήθηκε ως έμμεση «απάντησή» της ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους – αφού μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει κιόλας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες της που συνοδεύονταν από τη λεζάντα «Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δε μισούν» για να σχολιάσει αμέσως από κάτω ένας χρήστης «Αν είναι έτσι, τότε γιατί εσύ και ο Brad μισείτε την Angelina; Εφάρμοσε όσα κηρύττεις, κορίτσι». Η Poturalski αποκρίθηκε ότι δε μισεί κανέναν και φαν της συμπλήρωσε το εξής: «Έλα τώρα, η Nicole ποτέ δεν είπε ότι μισεί την Angie. Ήταν πάντα οι παπαράτσι που δημιουργούσαν ιστορίες και έλεγαν “μία πηγή κοντά της ανέφερε…” Νομίζω πως μόνο ο Brad αντιμετωπίζει την Angie, η Nicole δεν έχει καμία δουλειά εκεί». Διαβάζοντας αυτό το σχόλιο που τη δικαίωνε, το μοντέλο συμφώνησε γράφοντας «Αμήν».

Πηγή: marieclaire.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή: politisonline.com