«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», τονίζει στην δήλωσή της η Μελάνια Τραμπ, διαχωρίζοντας με σαφήνεια τη θέση της, αό τα πρωτοφανή γεγονότα, που τόσο πλήγωσαν την δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μελάνια Τραμπ | Νέα και ειδήσεις από τον κόσμο για την Μελάνια Τραμπ από το iefimerida.gr

Παράλληλα αναφέρεται και στην κριτική που της ασκήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι την ώρα των επεισοδίων η ίδια επέβλεπε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», τόνισε.

Μελάνια Τραμπ : Αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο με ένα έργο τέχνης | in.gr

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ», καταλήγει στην δήλωσή της,  η πανέμορφη και σαφώς περισσότερο έτοιμη από τον σύζυγό της, να αποδεχθεί την εκλογική ήττα και την μετάβαση της εξουσίας, Μελάνια Τραμπ.

Πηγή: politisonline.com