Τις τελευταίες ώρες το γύρο των ΜΜΕ κάνουν φήμες για δίδυμη κύηση της Kate Middleton, με το αμερικανικό περιοδικό «Intouch» να υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Δέκα μόλις ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Meghan Markle ανακοίνωσε με ένα γράμμα της στους New York Times, πως τον Ιούλιο που μας πέρασε υπέφερε από μία αποβολή, ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry. Τα λόγια της στο γράμμα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικά.

Λίγο μετά την εξέλιξη αυτή, το αμερικανικό περιοδικό «In Touch», υποστηρίζει ότι η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι έγκυος για τέταρτη φορά, και μάλιστα σε δίδυμα. Το παλάτι κράτησε αποστάσεις από την αποβολή της Meghan στη δεύτερη εγκυμοσύνη, που αποκάλυψε η ίδια δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της. Όταν η δούκισσα του Sussex δημοσίευσε το άρθρο της, για την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τα δάκρυα του Harry, συγκίνησε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στη Βρετανία.

Το συγκεκριμένο άρθρο κατάφερε μάλιστα να αντιστρέψει σε μεγάλο βαθμό την αρνητική εικόνα για τη δούκισσα του Sussex που έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο τα βρετανικά tabloids. Σημειώνεται ότι το παλάτι αρνήθηκε εντελώς να σχολιάσει το γράμμα και την κατάσταση της Meghan Markle.

Πέρασε, ωστόσο, στην αντεπίθεση προβάλλοντας περισσότερο την Kate Middleton και τις δράσεις της στο παλάτι. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Meghan, το αμερικανικό περιοδικό «InTouch» αναφέρει, επικαλούμενο πηγές του, ότι η 38χρονη δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος και μάλιστα με δίδυμα.

Σημειώνεται ακόμη το ζεύγος επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλους απογόνους κι ότι τους είχε περάσει από το μυαλό ακόμη και να καταφύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Και τότε συνέβη το ευχάριστο με τη δούκισσα να κυοφορεί δίδυμα.

Πηγή: politisonline.com