Κ. Μπακογιάννης: «Ομάδα παντός καιρού! Οι άνθρωποι της καθαριότητας της Αθήνας, με κάθε τρόπο, σε όλες τις συνθήκες, σε όλες τις γειτονιές»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση καθαριότητας του δήμου Αθηναίων σε όλη την πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα, περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι της ομάδας καθαριότητας του δήμου σάρωσαν, έπλυναν και σφουγγάρισαν δρόμους, πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους στην περιοχή Νιρβάνα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Παράλληλα, απολύμαναν όλα τα σημεία της περιοχής.

Στόχος του δήμου Αθηναίων, όπως επισημαίνεται, είναι να διατηρείται καθαρή ολόκληρη η Αθήνα και κυρίως σε αυτήν την περίοδο που έχει ιδιαίτερη σημασία η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

«Η πραγματική απολύμανση βασίζεται στην καθημερινή καθαριότητα και τη φροντίδα κάθε δημόσιου χώρου. Το κάνουμε με επιμονή και οργάνωση σε όλη την πόλη και έχουμε ρίξει το βάρος μας στις απολυμάνσεις. Χρησιμοποιούμε καυτό νερό και τρίβουμε τις επιφάνειες, εκεί όπου βρίσκονται οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της Αθήνας. Είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ», διευκρινίζει για τον τρόπο που λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας της Αθήνας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων, Νίκος Αβραμίδης.

Η ανάρτηση του Δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για τη σημερινή επιχείρηση καθαριότητας στην πόλη:

Ομάδα παντός καιρού! Είναι έξω από το πρωί και σαρώνουν την περιοχή Νιρβάνα στην 4η Δημοτική Κοινότητα. Με προτεραιότητα…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021Πηγή: politisonline.com