Ο Δήμος Αθηναίων μας προσκάλεσε φέτος να αποχαιρετήσουμε το 2020 με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο φωτιστικό show, video projections και εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αττικό ουρανό, η νύχτα μετατράπηκε σε ημέρα και το φως αυτού του μοναδικού υπερθεάματος έφτασε σε κάθε γωνιά της χώρας για να γεμίσουν οι καρδιές όλων μας με αισιοδοξία και ελπίδα.

Όπου κι αν βρισκόμασταν, στο σπίτι, στη δουλειά, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή χωρίς την παρουσία τους, συντονιστήκαμε στην ΕΡΤ1 για να παρακολουθήσουμε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, αφιερωμένο στο «μαζί»!

Με οικοδεσπότες της βραδιάς τους δύο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο, μετρήσαμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε το νέο έτος.

Λόγω του ότι βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων και φυσικά χωρίς την παρουσία κοινού.Πηγή: politisonline.com