Όταν η Νικίτα Μορένο είδε την αναγγελία γάμου του πρώην συζύγου της στους New York Times, έπαθε σοκ: κατάλαβε πως όσο ήταν παντρεμένοι την απατούσε. Και μετά την δημοσιοποίηση της δικής της ιστορίας, οι χρήστες εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Στις 9 Αυγούστου, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο για τους όρκους αγάπης του Ρόμπερτ και της Λόρεν. Έμοιαζε με μια τέλεια ιστορία αγάπης. Αλλά όχι για την Νικίτα Μορένα, 30 ετών, πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ, η οποία έμαθε με τον πιο άσχημο τρόπο γιατί διαλύθηκε ο γάμος της. Η ίδια αφηγήθηκε την ιστορία της στην New York Post. Όπως είπε:

Πώς ανακάλυψε ότι την απατούσε ο άνδρας της
Πριν από τρεις εβδομάδες, ένας φίλος μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Νικίτα, κυκλοφόρησε ένα άρθρο για τον Ρομπ. Μην το διαβάσεις. Θα αναστατωθεί μόνο». Καθώς έλαβα περισσότερα μηνύματα από φίλους και συγγενείς σχετικά με το άρθρο, ζήτησα από έναν φίλο να μου πει τι έλεγε, καθώς δεν μπορούσα να κάνω κλικ πάνω στον σύνδεσμο.
Ήταν μια ανακοίνωση γάμου στους New York Times που περιέγραφε λεπτομερώς την ιστορία αγάπης ενός επιχειρηματία γυμναστικής και της νέας του συζύγου. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Ρομπ και η Λόρεν, ξεκίνησαν την σχέση τους τον Ιανουάριο του 2017. Επίσης, έλεγε ότι ο γαμπρός δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

Ήταν μια σοκαριστική είδηση για μένα γιατί ήμουν η σύζυγός του τον Ιανουάριο του 2017. Χωρίσαμε τον Μάρτιο του ίδιου έτους και το διαζύγιο βγήκε τον Ιανουάριο του 2018 και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Μέχρι να διαβάσω το άρθρο στην εφημερίδα.

Οι φίλοι μου ήρθαν σε επαφή με την εφημερίδα, η οποία έκανε μια διόρθωση σχετικά με την προηγούμενη οικογενειακή κατάσταση του Ρομπ. Αλλά εγώ εξακολουθούσα να νιώθω πολύ προσβεβλημένη. Παραδεχόταν δημόσια πως είχε σχέση με αυτή την γυναίκα ενώ ήμασταν ακόμη παντρεμένοι.

Η γνωριμία τους και τα σχέδια για τον γάμο τους
Ο Ρομπ κι εγώ γνωριστήκαμε τον καλοκαίρι του 2013, όταν συναντηθήκαμε σε ένα γυμναστήριο. Αρχικά ήμασταν φίλοι, αλλά μέχρι τον χειμώνα γίναμε ζευγάρι και συζούσαμε στην Upper West Side. Ήταν ένας τζέντλεμαν. Όταν τελείωνα την δουλειά μου, με περίμενε από έξω. Είμαι επαγγελματίας χορεύτρια και ερχόταν σε κάθε παράσταση. Μου ετοίμαζε πρωινό στο κρεβάτι.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2015 παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Αλλά σχεδιάσαμε και έναν μεγάλο γάμο για τις 12 Αυγούστου 2017, στην πατρίδα του το Ντάλας. Δώσαμε προκαταβολή για την δεξίωση, αγόρασα το νυφικό μου και η οικογένειά μου έκανε κράτηση των εισιτηρίων τους από το Τρινιντάτ και την πατρίδα μου, το Λονδίνο. Τον Δεκέμβριο του 2016, η μητέρα, η θεία και ο ξάδερφός μου ταξίδεψαν από την Αγγλία στο Ντάλας για να γνωρίσου την οικογένειά του. Σε αυτό το ταξίδι επιλέξαμε και το μενού της δεξίωσης του γάμου μας.

Ο χωρισμός
Τρεις μήνες αργότερα, τα πράγματα άλλαξαν απότομα. Πήγαμε στο Τέξας για το γάμο ενός φίλου του και για να ολοκληρώσουμε τις δικές μας λεπτομέρειες του γάμου μας. Αλλά μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν επιστρέψαμε, είπε ότι χρειαζόταν χώρο. Ανησυχώντας πως μπορεί να είχε αγχωθεί με όλα αυτά, του είπα ότι θα φύγω για μία εβδομάδα για να μείνω με μία φίλη μου.

Όταν επέστρεψα, είπε ότι ήθελε διαζύγιο. Ήταν σαν να έσβησαν τα πάντα γύρω μου. Σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί μου και αρνήθηκε να πάμε σε έναν σύμβουλο γάμου. Αναρωτήθηκα αν επρόκειτο για κάποιο ιατρικό ζήτημα, κάτι που να τον άλλαξε τελείως. Εκτός από την συναισθηματική πληγή, είχα χάσει πολλά χρήματα για τον γάμο, όπως και η οικογένειά μου. Η μητέρα μου τον ρώτησε γιατί δεν τον ακύρωσε νωρίτερα. Γιατί έπρεπε να πάμε όλοι στο Τέξας και να συνεχίσουμε να κάνουμε σχέδια. Της είπε ότι, εκείνη την εποχή, δεν ήξερε ότι ένιωθε έτσι. Τώρα, χάρη στην αναγγελία του γάμου του, καταλαβαίνω τι έφταιξε. Είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα.

Ακόμη και η οικογένειά του, με την οποία ήμουν δεμένη, σοκαρίστηκαν με τον χωρισμό μας. Ήταν ο καλύτερος φίλος μου και ολόκληρη η ζωή μου καταστράφηκε. Αλλά ήξερα ότι κάτι άλλο έφταιγε. Υποψιάστηκα ότι με απατούσε, αλλά όταν τον ρώτησα, δεν μου απάντησε με ειλικρίνεια.
Τον ίδιο μήνα, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Μου είπε ότι δεν ήθελε το μωρό. Τον Μάιο απέβαλλα – πιστεύω εξαιτίας του άγχους. Του τηλεφώνησα από το νοσοκομείο, αλλά δεν ήρθε. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πόνο που βίωνα.

Αφού χωρίσαμε και τακτοποιήθηκαν τα χαρτιά του διαζυγίου, δεν μιλήσαμε ποτέ ξανά. Έκανα πολλές θεραπείες και δούλεψα σκληρά για να το αντιμετωπίσω. Αλλά όταν δημοσιεύτηκε η αναγγελία, άνοιξε παλιές πληγές. Μερικά από τα μέλη της οικογένειάς του, μου ζήτησαν συγνώμη.

Εάν ο Ρομπ και η νέα του σύζυγος είναι γραφτό να είναι μαζί, τους εύχομαι κάθε ευτυχία. Απλά εύχομαι να μου είχε πει την αλήθεια. Όσο για μένα, έχω ξαναβρεί την αγάπη. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μια ιστορία αγάπης και πως είναι δυνατόν να βρούμε την ευτυχία μετά τον πόνο.

Πηγή: politisonline.com