Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς μια γυναίκα δολοφόνησε τον σύζυγό της και στη συνέχεια υποστήριξε ότι το τραγικό συμβάν ήταν ατύχημα.

Συγκεκριμένα, οι αρχές στο Λας Βέγκας ανέφεραν ότι μια γυναίκα σκότωσε τον σύζυγό της ενώ ήταν σε μια ζωντανή κλήση συνομιλίας (live chat call) και στη συνέχεια  προσπάθησε να παρουσιάσει τον θάνατό του ως ατύχημα.

Τον θάνατο του 36χρονου  ανέφερε ένας φίλος του πατέρα του, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε μια ζωντανή συνομιλία μαζί του όταν σκοτώθηκε, όπως επισημαίνει το Las Vegas Review-Journal.

Στο πλαίσιο αυτό, Η Emily Ikuta, 37 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του 36χρονου Jourell Ng στις 22 Μαρτίου.

«Ενημέρωσαν τους ντετέκτιβ ότι άκουσαν τον σκύλο του Ng να γαβγίζει στο παρασκήνιο της κλήσης, πριν ακούσουν έναν θόρυβο που πίστευαν ότι ήταν πυροβολισμός» αναφέρει η αστυνομική έκθεση.

Η Ikuta φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι ο σύζυγός της πυροβολήθηκε κατά λάθος κατά τον καθαρισμό ενός όπλου. Όπως ισχυρίστηκε, τον βρήκε στο πάτωμα και έβαλε το όπλο σε μια ντουλάπα.

Οι αρχές βρήκαν υλικά καθαρισμού πυροβόλων όπλων κοντά στο γραφείο, αλλά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να είχαν χρησιμοποιηθεί.

Κάτω από το σώμα του δεν υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση αίματος. Θα αναμενόταν να υπάρχει μια λίμνη αίματος αν είχε βρεθεί ο Ng στραμμένος προς τα κάτω, όπως δήλωσε η Ikuta ότι τον είχε βρει.

Πηγή: politisonline.com