Τη δική της θέση σε σχέση με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη, εξέφρασε η μητέρα των ανηλίκων που συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι ο σταθμάρχης κρύβει σημαντικό μέρος της ιστορίας, προσθέτοντας ότι χειροδίκησε στον 17χρονο, έβρισε τα δύο παιδιά και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας το εξής: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης», τόνισε. Συμπλήρωσε παράλληλα ότι η οικογένειά της θα στηρίξει τα δύο παιδιά σε όσα περνούν, επισημαίνοντας ότι «θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης», υπογράμμισε, αναφέροντας ότι «ο κύριος που κατέθεσε το βιντεάκι αυτό έχει κατακρεουργήσει τα παιδιά μου».

Πατέρας ανηλίκων: Τα παιδιά μου είναι διαμάντια

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» ανέφερε ο πατέρας των δύο ανηλίκων μιλώντας στην εκπομπή Tlive. Iσχυρίστηκε μάλιστα ότι «δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα» και δεν αρνήθηκαν τη λήψη αποτυπωμάτων, απορρίπτοντας τις φήμες ότι συμμετείχαν σε συμμορία. «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό, τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου. Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του πω περαστικά, κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε», είπε ο πατέρας των ανηλίκων αναφέροντας πως «μαζεύει χαρτιά για να αποδείξει τι είναι αυτά τα παιδιά».

Πηγή: politisonline.com