Σε συναγερμό βρίσκονται το τελευταίο 24ωρες οι ελληνικές αρχές μετά τον εντοπισμό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στον Νέο Κόσμο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι Αρχές άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του οχήματος, προκειμένου να απομακρύνουν όλα τα επικίνδυνα ευρήματα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα απομακρύνθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προκειμένου να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε, ενώ έρευνες διεξήγαγε στο αυτοκίνητο και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), έτσι ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο.

Δείτε εικόνες του in.gr από το σημείο:

 

Το ΙΧ βρέθηκε χθες το βράδυ στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Πηγή: politisonline.com