Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση της καθ’ ομολογίαν serial killer, δολοφόνο, που έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη στη Ρόδο.

Η δράστις ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές καλώντας στην ΕΛΑΣ και ομολογώντας το έγκλημα ενώ εν συνεχεία ομολόγησε ακόμη τρεις δολοφονίες, γυναικών τις οποίες φρόντιζε στο παρελθόν και πέραν της δεκαετίας.

Η 45χρονη δράστις έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Λέρου.

Τα εγκλήματα που ομολόγησε είναι υπό έρευνα, αφού για παράδειγμα, σύμφωνα με τη dimokratiki, στην περίπτωση μιας γυναίκας τουλάχιστον οι συγγενείς αμφισβητούν κάποιους ισχυρισμούς τους και υποστηρίζουν ότι είχαν αντιληφθεί τη δράση της και την είχαν απομακρύνει έγκαιρα.

Σοκ στη Ρόδο η δολοφόνος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και το ίδιο της το παιδί

Ωστόσο, στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί!

Οπως αναφέρει η dimokratiki.gr η 45χρονη έχει αποκτήσει ένα παιδί με συγγενή αιρετούν και είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να το πνίξει με ζώνη και για τον λόγο αυτό της έχει αφαιρεθεί η επιμέλειά του και την έχει αναλάβει η γιαγιά του.

Εξεταζόμενη χθες στο πλαίσιο της προανάκρισης ομολόγησε τις πράξεις της υποστηρίζοντας ότι είχε σταματήσει να λαμβάνει την αντιψυχωσική αγωγή που της έχουν συνταγογραφήσει για να αντιμετωπίζει την σχιζοφρένεια από την οποία πάσχει καθώς της προκαλούσε βαριά καταστολή.

Πηγή: politisonline.com