Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και και όλοι σχεδιάζουμε τις εορταστικές μας αγορές, θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία φέτος να προμηθευτούμε τις πασχαλινές λαμπάδες από κάποιο φιλανθρωπικό σύλλογο.

Με αυτό τον τρόπο, δεν ενισχύουμε μόνο τη δράση του αλλά παράλληλα στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα προσφοράς στον αποδέκτη του πασχαλινού αυτού δώρου.

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους.

Το Άγιο Φως που θα ανάψει τη λαμπάδα σας τη Νύχτα της Ανάστασης, θα δώσει μορφή στην αγάπη. Η Φλόγα της θα ζεστάνει τις καρδιές σας και η συμμετοχή θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας.

Χέρια πολλά, μητέρες και παιδιά, με γρηγοράδα και όρεξη, ετοιμάζουν και συσκευάζουν τις παραγγελίες σας. Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος 3 και 4 χρονών διαφωνούν έντονα ποιος από τους δύο είχε τα περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια στις πρωινές εξετάσεις. H Φωτεινή συσκευάζει λαμπάδες ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξηγήσει στον πεντάχρονο γιό της τι είναι το Pet-scan, και πόση ώρα πρέπει να μείνει ακίνητος μέσα στο μηχάνημα. Η Δήμητρα, 8 χρονών με μεγάλη χαρά και περηφάνια βάζει τις καραμέλες στα Πασχαλινά κουτιά.

Η Μαρία, κόβει με μανία κορδέλες και ενώ μιλάει με τις άλλες μαμάδες, σκουπίζει ένα δάκρυ που άθελα ξεφεύγει και χρυσίζει το μάγουλο της. Ο λεβέντης της μόλις μπήκε στο Νοσοκομείο για μεταμόσχευση και αυτή προσπαθεί να γεμίσει τις ώρες της. Η Χριστίνα είναι πιο χαρούμενη γιατί φεύγει την άλλη μέρα. Τελειώσανε τις θεραπείες και φεύγουν επιτέλους για το σπίτι τους.

«Η Φλόγα» περιμένει με χαρά να σας εξυπηρετήσει το φετινό Πάσχα. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί της τηλεφωνικά στο 210 7485000.

Οι λαμπάδες είναι διαθέσιμες στο Eshop της Φλόγας http://eshop.floga.org.gr/epoxiaka-eidi/pasxalines-lampades ή μπορείτε να τις παραλάβετε από την αίθουσα εκδηλώσεων της Φλόγας, στο ισόγειο της Αιγίου 9 και Αρκαδίας γωνία, στο Γουδή, ΤΚ 115 27, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Πηγή: politisonline.com