Αναταραχή επικρατεί στο κυβερνών κόμμα της Γαλλίας με τις τολμηρές φωτογραφίες της Μαρλέν Σιαπά, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο διάσημο περιοδικό Playboy, γνωστό για τα ημίγυμνα εξώφυλλα και τις τολμηρές φωτογραφίσεις.

Η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ειδικά επειδή πρόκειται για μια πολιτικό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, αναφέρει σήμερα ο γαλλικός Τύπος.

«Έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία», ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον της Σιαπά.

Την Παρασκευή, το Paris Match αποκάλυψε ένα μέρος του εξωφύλλου που αφιερώνει το Playboy στην Σιαπά.

Στη συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό, η Μαρλέν Σιαπά συγκρίνει τον εαυτό της με την Πάμελα Άντερσον και εκτιμά ότι να ποζάρει στο Playboy είναι πράξη χειραφέτησης. Μάλιστα, σε ανάρτησή της αντέδρασε στην πολεμική που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της και κατηγορεί τους «υποκριτές και οπισθοδρομικούς».

«Η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Κι ας μην αρέσει στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές», ανέφερε.

Πηγή: politisonline.com