Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κουκάκι από ομάδα της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, ενώ περισσότερα από 20 οχήματα σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή.

Σε δρόμους, πεζοδρόμια και άλλα σημεία στην 1η Δημοτική Κοινότητα, και συγκεκριμένα στο Κουκάκι, επικεντρώθηκε από νωρίς το πρωί η μεγάλη δράση καθαριότητας-απολύμανσης, που σχεδόν ένα χρόνο τώρα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης με περισσότερα από 20 οχήματα (μικρά και μεγάλα πλυστικά, σάρωθρα και δυο δεκάτονες υδροφόρες με μπεκ) σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή στο Κουκάκι. Σκούπισαν, καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν, σε μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να γίνει με την ίδια επιτυχία και με το ίδιο αριθμό μέσων, σε εργάσιμη ημέρα, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων, οι οποίες πλέον έχουν ενταχθεί στο τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές της Αθήνας.

Το αποτέλεσμα μετά από κάθε τέτοια επιχείρηση είναι δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλα σημεία σε ολόκληρες γειτονιές να είναι πιο καθαρά και με την απολύμανση που γίνεται, πιο ασφαλή υγειονομικά για κατοίκους και επισκέπτες.

Πηγή: politisonline.com