Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης εργαζόμενης στον τουρισμό στην Κω δίνει η μητέρα της. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε.

Μιλώντας στον τοπικό Τύπο, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω, μιλά για απαγωγή της κόρης της. Από το Βρότσλαβ όπου διαμένει, τονίζει ότι «δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη απήχθη».

Η Αναστάζια κατάγεται από το Βρότσλαβ. Αποφοίτησε από μια τεχνική σχολή κομμωτικής εκεί κι εργάστηκε για κάποια χρόνια στον τόπο της. Ωστόσο, βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα, στο Μαρμάρι της Κω. Εργάστηκε εκεί σε ένα εστιατόριο σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Τελευταία φορά εθεάθη εκεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, είχε τακτική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία και μάλιστα μίλησε με τη μητέρα της το προηγούμενο βράδυ. Για την εξαφάνιση έχει ειδοποιηθεί και η πρεσβεία της Πολωνίας.

Οι Αρχές προσήγαγαν πέντε αλλοδαπούς, οι τέσσερις εκ των οποίων αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ κρατείται κι εξετάζεται ως ύποπτος ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Πηγή: politisonline.com