Εντός της ημέρας σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, θα γίνει η μεταγωγή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης, που κρίθηκε ότι προφυλακίζεται με την βαριά κατηγορία των  βιασμών κατά συρροήν.

Από ώρα σε ώρα, το Τμήμα Μεταγωγών αναμένεται να τον παραλάβει από το μεταγωγών,  όπου κρατείται προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Η μεταγωγή θα γίνει εκτάκτως καθώς δεν υπήρχε κοντινό προγραμματισμένο δρομολόγιο  για τις φυλακές Τρίπολης, οπότε και θα πραγματοποιηθεί έκτακτη μεταγωγή, τις επόμενες ώρες.

Χθες αργά τη νύχτα, υπενθυμίζεται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ελήφθη η απόφαση να προφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η απολογία του ήταν πολύωρη, ενώ στο πλαίσιο της μαραθώνιας διαδικασίας προσήλθαν εκτάκτως και μάρτυρες που είχε επικαλεστεί για τους ισχυρισμούς του.

Μετά την απόφαση ο ίδιος όπως μετέδωσε το Star, μετήχθη στο κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από την σύλληψή του, το περασμένο Σάββατο και όπως είναι φυσικό έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά.

Πηγή: politisonline.com