Πυροβολισμοί κατά γνωστού ατόμου στο κέντρο της Αθήνας

Πυροβολισμοί κατά γνωστού ατόμου στο κέντρο της Αθήνας

Γνωστός στις Αρχές είναι ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου, πίσω από την πλατεία Βάθης, όταν οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές εναντίον του καθώς καθόταν σε καφετέρια.

Ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής και είχε στο παρελθόν καταδικασθεί για φόνο, εκτίοντας ποινή φυλάκισης 15 ετών. Οι δράστες φαίνεται να πυροβόλησαν από ένα διερχόμενο τζιπ προς το σημείο όπου βρισκόταν το θύμα. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάλυκες και εξετάζουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε έχει συμμετάσχει και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν στοιχεία, οι αρχές αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων για να καταγράψουν τις κινήσεις του οχήματος των δραστών. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το θύμα είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ίδιο μέσον.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε υποστεί διαμπερές τραύμα στον ώμο από σφαίρα και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, και οι γιατροί αναμένουν να δουν τι θα συμβεί στα επόμενα 24ωρα. Επιπλέον, έχει αναφερθεί ότι από το επεισόδιο έχει τραυματισθεί και ένα άλλο άτομο, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: tanea.gr