Η συγκινητική αποχαιρετιστήρια στιγμή του Εύζωνα Γιώργου Τσιούλου στην Προεδρική Φρουρά

Η συγκινητική αποχαιρετιστήρια στιγμή του Εύζωνα Γιώργου Τσιούλου στην Προεδρική Φρουρά

Ο εύζωνας Γιώργος Τσιούλος συγκίνησε το πανελλήνιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας στην Προεδρική Φρουρά. Το βίντεο που ανέβασε η αδελφή του στα social media έγινε viral, με πολλούς να επαινούν τους Εύζωνες για τις αξίες και τα ιδανικά τους.

Ο Γιώργος Τσιούλος αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του, με τον οποίο είχαν υπηρετήσει μαζί, αγκαλιάζοντάς τον, ενώ οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους τους χειροκροτούσαν. «Τιμή μου που υπηρετήσαμε μαζί, τιμή μου που σε γνώρισα, τιμή μου που το ζήσαμε μαζί όλο αυτό… όλα τα υπόλοιπα έρχονται», ήταν τα λόγια του «ταίρι» του, που αποτύπωναν τη βαθιά συναισθηματική σχέση που είχαν αναπτύξει.

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος τόνισε: «Που να εξηγώ. Όποιος ξέρει, ξέρει. Σας ευχαριστώ για όλα».

Ο 24χρονος εύζωνας μιλώντας για την τελευταία του υπηρεσία, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν όλα όσα είχε βιώσει κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του και την υποστήριξη από τους δικούς του ανθρώπους. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», επισήμανε.

Πηγή: tanea.gr