Η Νατάσσα Μποφίλιου Γιορτάζει 20 Χρόνια Στην Δισκογραφία Με Μια Συναυλία Γεμάτη Συναισθήματα Και Αμφισβητήσεις

Η Νατάσσα Μποφίλιου Γιορτάζει 20 Χρόνια Στην Δισκογραφία Με Μια Συναυλία Γεμάτη Συναισθήματα Και Αμφισβητήσεις

Τα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας της στη δισκογραφία γιόρτασε η Νατάσσα Μποφίλιου με μια εντυπωσιακή συναυλία στο Λυκαβηττό, την περασμένη Τετάρτη. Το θέατρο γέμισε από νωρίς με θαυμαστές της, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μοναδικό σόου και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, τα social media πλημμύρισαν από αντιδράσεις. Αφορμή για τη διαδικτυακή αντιπαράθεση ήταν η αναφορά της Μποφίλιου στον Παύλο Φύσσα και στα 11 χρόνια από τη δολοφονία του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από όλους, κυρίως λόγω των ρούχων που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πολλά από τα σχόλια που δέχτηκε περιλάμβαναν δηκτικά σχόλια όπως «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός» και «α ρε Μποφίλιου αγωνίστρια τι θα έκανε η Ελλάδα χωρίς εσένα», με emojis κλόουν να συνοδεύουν την κριτική.

Αντίστοιχα περιστατικά είχαν προηγηθεί, καθώς η Μποφίλιου είχε δεχθεί επιθέσεις και στο παρελθόν για τα ακριβά ρούχα που φορούσε. Στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναρωτήθηκε αν έχει σημασία να κρίνουμε την καλλιτέχνιδα βάσει της εμφάνισής της, υποστηρίζοντας ότι το μήνυμα και η φωνή της είναι πιο σημαντικά.

Πηγή: tanea.gr