Δημήτρης Σταρόβας Ανάρρωση και Επιστροφή στη Σκηνή

Δημήτρης Σταρόβας Ανάρρωση και Επιστροφή στη Σκηνή

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ανάρρωσης μετά από μια δύσκολη περίοδο που αφορούσε την υγεία του. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος μόλις πριν λίγους μήνες είχε νοσηλευτεί λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς και να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, ο Σταρόβας εξέφρασε τις σκέψεις του για την ανάρρωσή του και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου».

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια. «Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας», δήλωσε σχετικά με τη σημασία της αυτοφροντίδας.

Στο βίντεο με τίτλο «Ελπίζω να με θυμάστε», ο Σταρόβας μίλησε για τα όσα έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, λέγοντας: «Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα».

Πηγή: tanea.gr