Παρελθόν αποτελεί πλέον το «GNTM» για τη Βίκυ Καγιά, καθώς από τη νέα τηλεοπτική χρονιά το γνωστό μοντέλο θα αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing with the Stars».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Star, η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται και μάλιστα αλλάζει σελίδα. Το μοντέλο, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με το «GNTM», δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της τέταρτης σεζόν, καθώς αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει το δικό της στίγμα στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Η ανακοίνωση του Star:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ”Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ”Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ”GNTM”, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Πηγή: politisonline.com