Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του εγκλήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, ενώ «νούμερο ένα» ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας θεωρείται ο πατέρας του 14χρονου θύματος.

Οι άνθρωποι στη γειτονιά της οδού Ομήρου είναι σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση και, όπως λένε, σχεδόν όλοι γνώριζαν πως ο πατέρας με τον γιο είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και πως είχαν απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία.

Ο 41χρονος που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα του, φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και για αυτόν τον λόγο να είχε συχνά καβγάδες με την οικογένειά του που είχε καταγωγή από την Αρμενία. Δίπλα στη σορό του που έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από χτυπήματα με σφυρί ή παρόμοιο αντικείμενο, ήταν ο πατέρας του πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να φέρει τραύματα αλλά σε λιπόθυμη κατάσταση.

Ο χώρος του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένος από την αστυνομία, ενώ λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασαν και προσωπικό της σήμανσης που συνεχίζει της έρευνες. Μέχρι στιγμής, όλα τα στοιχεία δείχνουν ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον πατέρα του θύματος και η έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του 41χρονου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ημικωματωδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

«Λυπάμαι την φιλενάδα μου, τη γειτόνισσά μου. Συνέχεια έκανε φασαρίες ο γιος του και ο άντρας της αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του. Έμεναν χρόνια στην γειτονιά, ο γιος τους ζητούσε συνέχεια χρήματα για ναρκωτικά», ανέφερε φίλη της μητέρας, σημειώνοντας ότι «η φίλη μου επέστρεψε εχθές από τη δουλειά και βρήκε αναίσθητο τον άντρα της και δίπλα νεκρό μέσα στα αίματα τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει, ότι κι αν έκανε παιδί της ήταν».

Πηγή: politisonline.com