Λίγα λεπτά μετά από τις 8.30 το πρωί, η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, το κορυφαίο πρόσωπο και στη σημερινή διαδικασία της ανακοίνωσης στις 11:00, της απόφασης στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, έφτασε στο Εφετείο.

Η κυρία Φύσσα, χαιρέτισε τον κόσμο και τους δημοσιογράφους και μπήκε στο κτίριο, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Λίγο αργότερα έφτασε και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, ο οποίος συνομίλησε για λίγο με δημοσιογράφους, όχι όμως on camera, χαιρέτισε και εισήλθε στο κτίριο.

Παύλος Φύσσας: Σήμερα το απόγευμα η μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα - Newsbomb - Ειδησεις - News

Η Μάγδα Φύσσα, όλα αυτά τα χρόνια  σήκωσε στους δικούς της ώμους το βάρος της δίκης  ακόμα και όταν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν στραμμένα, όπως σήμερα στη δικαστική αίθουσα και το έκανε με  αξιοπρέπεια και τόλμη, συγκινώντας και εμπνέοντας το πανελλήνιο.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα παρακολούθησε όλες τις συνεδριάσεις και περιμένει με αγωνία να μάθει σήμερα, που έχουν πλέον συμπληρωθεί επτά χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού της, την τιμωρία που θα επιφυλάξουν οι φυσικοί δικαστές στο δράστη και τους συμμέτοχους στο έγκλημα.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εικόνες και στιγμές από τη «μεγάλη στιγμή» της Ελληνικής Δικαιοσύνης - Ελλάδα - Νέα Κρήτη

Είναι μια μέρα ιστορική και καθοριστική για την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία.

Η απόφαση, όπως εύστοχα έχουν πει πολλοί, θα είναι και το μήνυμα της δικαιοσύνης προς την κοινωνία, που επίσης αναμένει με ξεχωριστό ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνία το αποτέλεσμα της ιστορικής αυτής δίκης.

Πηγή: politisonline.com