Ακόμη μια γυναίκα, τέταρτη τον αριθμό, φέρεται να έπεσε θύμα του «δράκου» των Εξαρχείων, τον οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν οι Αρχές.

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί «σαρώνουν» τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έχει επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι ίδιοι περιπολίες.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Νεομβρίου. Την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από 29χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι το πρωί της 20ής Νοεμβρίου δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στη συμβολή της Νικηταρά με την Μπενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είπε πως ο άνδρας την ακολουθούσε, ενώ εκείνη περπατούσε προς τη στάση του μετρό στην Ομόνοια και την έριξε στο έδαφος με σκοπό να τη βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές και μαζεύτηκαν περαστικοί και περίοικοι, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όπως προκύπτει από την τρίτη καταγγελία που έγινε, ο άγνωστος άνδρας, 10 λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στο τρίτο θύμα του, μια 27χρονη γυναίκα που βρισκόταν στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Ο δράστης τής έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε να του ξεφύγει. Έτσι, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων, έχοντας στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες της περιοχής αποτυπώνονται οι κινήσεις του «δράκου», τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και πληροφορίες από κατοίκου της περιοχής προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνδρα μέτριού αναστήματος και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Παράλληλα, αναφέρουν ότι μιλά σπαστά ελληνικά και φορά φόρμες.

«Δράκος» των Εξαρχείων: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τέταρτη επίθεση

Η εκπομπή «Live News» στο Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση εν λόγω άνδρα.

Όπως φαίνεται στο σχετικό υλικό, ο «δράκος» -που φορά την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν- βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια επιτίθεται στη γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές. Αυτό έκανε τον «δράκο» των Εξαρχείων να τραπεί σε φυγή.

Πηγή: politisonline.com