«Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής» κατέθεσε η σύζυγος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποδίδοντας την ποινική του εμπλοκή σε λόγους διαπόμπευσης και εκδίκησης.

Η Ελπίδα Νίνου, που στέκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου ηθοποιού είχε φτάσει η ώρα να μιλήσει και να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα αποδίδονται στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο ,όπως είπε έχει κάνει πολλές προσωπικές συζητήσεις με επίκεντρο τις καταγγελομενες αξιόποινες πράξεις που τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο

«Δεν θα πω τι έχω πει με τον σύζυγο μου. Θα σας πω όμως ότι ο Πετρος δεν είναι βιαστής» είπε η μάρτυρας .Και πρόσθεσε πως κατά τη δική της εκτίμηση όλα έγιναν «για λόγους διαπόμπευσης κι εκδίκησης» » Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για ένα ρόλο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν. Μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δίκη μου οικογένεια» ανάφερε απαντώντας στο γιατί επέλεξαν να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για την πρώτη καταγγελουσας είπε:

Την γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα από τη μητέρα της, την οποία πρότεινε ο Σπυρος Μπιμπιλας στον σύζυγο μου για να την πάρει στη δουλειά. Του είχε πει ότι βρισκόταν σε κακοποιητική σχέση και μεγάλωνε ένα παιδί. Μέσα στα 6 χρόνια που δούλευαν μαζί γνώρισε και την κόρη της. Θυμάμαι ήταν μια κοπέλα παρεμβατική.

Αναφερόμενη στο δεύτερο περιστατικό και τον ισχυρισμό της πρώτης καταγγέλλουσας ότι εκλήθη από την τότε βοηθό του Φιλιππιδη, για να συμμετέχει στην παράσταση «Κουζίνες», είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αυτό. Το έργο ήταν για ζευγάρια. Αποκλείεται να την πήρε η κα. Κωτσοβούλου μα της πρότεινε ρόλο. Ποιο ρόλο; Που δεν υπήρχε; Αυτό που ξέρω είναι ότι κινήθηκε αυτοβούλως, όπως αυτοβούλως πήγαινε στο θέατρο Μουσούρη. Την είχα δει πολλές φορές».

Σχετικά με την δεύτερη καταγγέλουσα είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι, όπως και για την τρίτη. «Δεν τις γνωρίζω. Δεν τις έχω δει ποτέ στο θέατρο.

Λίγο πριν το τέλος των ερωτήσεων από την έδρα, η Ελπίδα Νίνου δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και λύγισε για πρώτη φορά, απαντώντας με λυγμούς.

«Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει εμένα και τον Πέτρο. Είμαι με γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου και φρόντισα το παιδί μου. Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου η ζωή μου άλλαξε. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες. Η ζωή είναι το παιδί μου. Ήμουν παρούσα. Το παιδί μου είναι εδώ από την αρχή και συμπαραστέκεται στη μάνα του και τον πατέρα του.».

Πηγή: politisonline.com