Γυμναστική… διαμαρτυρία στην καρδιά της Αθήνας σήμερα Δευτέρα, από έναν επιχειρηματικό κλάδο, που πραγματικά έχει πληγεί ιδιαίτερα από τα συνεχή και παρατεταμένα lockdown.

Η εν λόγω διαμαρτυρία, πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής στο Σύνταγμα, με τους συμμετέχοντες να τηρούν πιστά όλα τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

Διαμαρτυρία για τα κλειστά γυμναστήρια στην Αττική -Οι ιδιοκτήτες γέμισαν με αθλητικά παπούτσια το Σύνταγμα [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Πρόκειται για διαμαρτυρία με συνοδεία γυμναστικών ασκήσεων με σκοπό να ανοίξουν τα γυμναστήρια τα οποία έχουν πληγεί ιδιαιτέρως από την πανδημία του κορωνοϊού.

Lockdown / Διαμαρτυρία ιδιοκτητών γυμναστηρίων στην πλατεία Συντάγματος | ΑυγήΗ διαμαρτυρία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, που διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενός «σχεδίου διάσωσης του κλάδου».

Στην πλατεία Συντάγματος λοιπόν, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, έκαναν μια σειρά από γυμναστικές ασκήσεις για τους παρευρισκόμενους, ενώ συμβολικά απόθεσαν σε σειρές τα αθλητικά τους παπούτσια.

https://newsdot.gr/wp-content/uploads/2021/04/diamartyria-stin-pl-syntagmatos-gia-ta-kleista-gymnastiria-eikones-video.webp

Lockdown / Διαμαρτυρία ιδιοκτητών γυμναστηρίων στην πλατεία Συντάγματος | Αυγή

Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενός «σχεδίου διάσωσης του κλάδου» που «απειλείται με αφανισμό» και ζητούν να ανοίξουν… χθες τα γυμναστήρια.Πηγή: politisonline.com