Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», εξέφρασε τις θέσεις του σε σχέση με τα όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα για το χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «μένω να κοιτάζω αυτή την κατάσταση με μεγάλη αμηχανία. Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο. Ούτε σεξουαλική παρενόχληση τέτοιου είδους αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία».

«Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. «Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει πως έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξης, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια, τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις «κάτσε φρόνιμα πάλι». Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο. Ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα», προσέθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη:Πηγή: politisonline.com