Σοκ προκαλεί το βίντεο που έρχεται στο φως από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Βούλα που σημειώθηκε στις 16/11 στις 11 το βράδυ.

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ που οδηγούσε 80χρονος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ ενός 40χρονου, το οποίο ντελαπάρισε μετά την τρομερή σύγκρουση. Τις συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από τοπικό κατάστημα στη Βούλα.

Η στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ευτυχώς, από το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα δεν υπήρξαν θύματα.

Το βίντεο δημοσίευσε στα social media o Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης

Τι υποστήριξε ο 40χρονος οδηγός

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που αναποδογύρισε και γλίτωσε από καθαρή τύχη, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Τετάρτης 16/11.

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω αλλά δεν γινόταν, και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα», περιέγραψε.

«Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος, και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι», είπε ο 40χρονος πριν λίγες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολόνες εκεί στη νησίδα και στα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί», είπε.

«Εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά, επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω», κατέληξε.

Πηγή: politisonline.com