Άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε μητροπολίτη σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας επειδή τον μπέρδεψαν με τον πατέρα Αντώνιο.

Αρχικά, φώναζαν ότι κακοποιεί παιδιά, στον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτη Ναυκράτιδος Παντελεήμων.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων ήταν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλον ιερέα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Σε τραπέζι κοντά στο δικό τους καθόταν μια άλλη παρέα που άρχισε τις προσβολές εναντίον του ότι «κακοποιεί παιδιά». Απ’ όσα προέκυψαν από τα λεγόμενά της παρέας, τον είχαν μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου.

Μετά τον προπηλακισμό, ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων, έφυγε από το εστιατόριο και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει.

Οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, τον ακολούθησαν και τον κυνηγούσαν κυριολεκτικά με μια κάμερα στο χέρι στην οδό Μητροπόλεως, φωνάζοντας ότι αυτός είναι που «έχει φάει τα λεφτά».

Στη συνέχεια κατετέθη μήνυση κατ’ αγνώστων στο ΑΤ Κυψέλης, όπου διαμένει ο Μητροπολίτης.

Πηγή: politisonline.com