Η ρομαντική γνωριμία του ζευγαριού 10 χρόνια πριν

Ήταν Φεβρουάριος του 2010, όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα prive ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα.

Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε keraynob;ola τον Jack, ο οποίος ήταν εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του, για να κάνουν σκι.

Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, ο 20χρονος Jack, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Devon, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.

Τίποτα βέβαια από αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον ίδιο χρόνο, βγαίνοντας από κλαμπ του Λονδίνου χεράκι- χεράκι. Από τότε, εδώ και δέκα χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης και ο Jack είναι αχώριστοι.

Το 2018 έκαναν τον ρομαντικό γάμο τους, στο κάστρο του Ουίνδσορ και πλέον περιμένουν πανευτυχείς το μωρό τους, που πρόκειται να γεννηθεί με την έλευση του νέου έτους.

Πηγή: politisonline.com