Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είχε σήμερα ένα ατύχημα, καθώς σκόνταψε τρεις φορές κατά την επιβίβασή του στο Air Force One, με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει για την Ατλάντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις έφθασε στη μέση της σκάλας που οδηγεί προς την πόρτα του προεδρικού αεροσκάφους, ο Τζο Μπάιντεν παραπάτησε, πέφτοντας στο ένα γόνατό του, ενώ κατάφερε να ισορροπήσει πάλι κρατώντας με το δεξί του χέρι τη μεταλλική κουπαστή.

Το Air Force One απογειώθηκε λίγο μετά από τη στρατιωτική βάση Andrews, στα περίχωρα της Ουάσινγκτον. “Είναι καλά, πολύ καλά”, διαβεβαίωσε λίγο μετά η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ, από το αεροσκάφος, χωρίς να διευκρινίσει εάν τον είδε κάποιος γιατρός μέσα στο αεροπλάνο.

Επισημαίνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν έγινε στις 20 Ιανουαρίου 78 ετών και είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους αναμένεται να περάσει την ημέρα στην Ατλάντα για να συναντήσει εκπροσώπους της κοινότητας των Αμερικανών ασιατικής καταγωγής, που συγκλονίστηκε από μια σειρά ένοπλων επιθέσεων σε ινστιτούτα μασάζ.

Πηγή: politisonline.com