Αρνητικό βγήκε το τεστ κορωνοϊού για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσολομείο με πνευμονία.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής με πυρετό και αρρυθμίες. Πάσχει από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα για το οποίο έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί επί μακρόν.

Δήλωση για την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εξέδωσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου. Στη δήλωσή της αναφέρει ότι η οικογένειά της «δοκιμάζεται», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Ακης είναι αγωνιστής»:

«Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή: politisonline.com