Στην Ασφάλεια Πατρών μεταφέρθηκε και κρατείται 19χρονος υπήκοος Πακιστάν, μετά την καταγγελία πατέρα 9χρονου μαθητή για απόπειρα αρπαγής του γιου του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.gr, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (30/5), όταν η μητέρα του μαθητή πήγε να τον πάρει από το σχολείο που φοιτά σε περιοχή των Μποζαϊτικών, με τον ανήλικο να της παραδίδει τη σχολική τσάντα και να τη ζητά να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους φίλους του.

Πάτρα: Πώς έγινε το περιστατικό

Κατά τη διαδρομή συνάντησαν ένα άνδρα που επέβαινε σε δίκυκλο, ο οποίος σύμφωνα με το παιδί, του έκανε ένα νεύμα. Κίνηση που ο πατέρας, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το παιδί, την εξέλαβε ως χειρονομία προτροπής -του άγνωστου μέχρι τότε ατόμου- προς τον γιο του να τον ακολουθήσει. Ο φερόμενος δράστης, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβη σε άλλη ενέργεια σε βάρος του παιδιού ή των φίλων του και συνέχισε με το μηχανάκι του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, με αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικώς να εντοπίζουν τον δικυκλιστή, καθώς το μοναδικό στοιχείο που είχαν στη διάθεσή τους, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ήταν πως επρόκειτο για μελαμψό άνδρα που οδηγούσε κόκκινο δίκυκλο. Οι έρευνες τους οδήγησαν σε βίντεο κάμερας ασφαλείας σπιτιού, στο οποίο είχε καταγραφεί δίκυκλο που προσομοίαζε στις περιγραφές.

«Κινήσαμε γη και ουρανό, ήταν δύσκολο, είχαμε ελάχιστα στοιχεία, μόνο ότι ήταν ένα κόκκινο δίκυκλο», δήλωσαν αστυνομικές πηγές στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», επισημαίνοντας πως το έργο τους δυσχέρανε και το γεγονός πως το περιστατικό σημειώθηκε σε αραιοκατοικημένη περιοχή.

Πάτρα: Αρνείται τις κατηγορίες ο 19χρονος

Ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να αρπάξει το παιδί.

Χθες, Πέμπτη (1/6), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Πηγή: politisonline.com