Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης, ο οποίος χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και του νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης και στον χώρο του θεάτρου.

Έλληνες - Ελληνίδες Ηθοποιοί: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΚΩΤΣΗΣ

Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Τελευταία σημαντική στιγμή του στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα, βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και χορεύτρια Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των επίσης ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Την απώλεια του Κωστή Μαλκότση (όπως και του Θεόφιλου Βανδώρου) γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις… Μεγάλη θλίψη».

Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός,…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Η ανάρτηση Μπιμπίλα για την απώλεια δύο ηθοποιών μέσα στη νύχτα

Για τον θάνατο των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, μέσα σε μία νύχτα έκανε ανάρτηση ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας κατάφωρα συγκινημένος:

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις …. Μεγάλη θλίψη»

Για την απώλεια του Θεόφιλου Βανδώρου έκανε ανάρτηση και η Καίτη Φίνου που συνεργάστηκε μαζί του σε παραστάσεις.

«Πρώτη συνεργασία μας το 2009 “Ωχ τα νεφρά μου”. Και μετά στην τελευταία παράσταση που συμμετείχες “δεν είναι αυτό που νομίζεις”. Ταπεινός,αξιοπρεπής,με παιδεία από το σπίτι του,μορφωμένος,ταλαντούχος… Καλό ταξίδι Θεόφιλε Βανδώρε…», έγραψε εκφράζοντας τη θλίψη και την συγκίνησή της, η ηθοποιός.

Πηγή: politisonline.com