Η πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη μικρή οθόνη. Οι δημοσιογράφοι – μέλη της Ένωσης Συντακτών συμμετέχουν και τα δελτία ειδήσεων δεν θα βγουν στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι στην απογευματινή και την prime time ζώνη θα δούμε αρκετές αλλαγές.

Στον ALPHA, στη θέση του δελτίου των 19:00, θα δούμε την επανάληψη της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά με τα σίριαλ «Ο Παράδεισος των Κυριών» και «Σασμός».

Στην ΕΡΤ1, στις 20:50, θα προβληθεί επανάληψη του φορμάτ «Τα Νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά. Στις 22:00 θα υπάρξει νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Μικρές αλλαγές, όμως, και στη συχνότητα του ΑΝΤ1 λόγω της σημερινής απεργίας. Στις 18:45, το κοινό θα παρακολουθήσει σε επανάληψη το σίριαλ «Εκτός Υπηρεσίας» και στις 20:00 τη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα βγει στον αέρα ούτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ούτε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Το STAR επενδύει στις ξένες ταινίες. Στις 19:45, το «Μόνος στο σπίτι» θα παίξει στη θέση του δελτίου με τη Μάρα Ζαχαρέα και στις 22.00 θα πάρουν τη σκυτάλη «Οι αναλώσιμοι». Με τον ίδιο τρόπο αλλάζει και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η Σία Κοσιώνη δεν θα ενημερώσει τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικό δελτίο. Στη θέση του θα προβληθεί η ξένη ταινία «Borg vs. McEnroe: Όλα για τη Δόξα».

Όσον αφορά στο OPEN και στο MEGA; Στις 18:45, στο OPEN, θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή «Εικόνες». Το MEGA βγάζει πιο νωρίς τη μεγάλη επιτυχία «Η Γη της Ελιάς». Η δραματική σειρά θα προβληθεί στις 19:45 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22:40, που τη σκυτάλη παίρνει το «Μαύρο Ρόδο».

Είναι μία κίνηση ματ των στελεχών του μεγάλου καναλιού, καθώς -σε μία ζώνη χωρίς ανταγωνιστικά προγράμματα- θα ρίξει στην αρένα την αγαπημένη παραγωγή μυθοπλασίας.

Πηγή: politisonline.com