Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή αναφέρθηκε σε μια άσχημη εμπειρία της σχετικά με έναν γνωστό ηθοποιό, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσα δήλωσε και μέσω ανάρτησής της στο facebook έγινε γνωστό ότι μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ηθοποιός εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε για όλα όσα κατέθεσε η Ηλιάνα Αραβή εναντίον του. «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; Το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της», σημείωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα.

Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου», επεσήμανε σε σχέση με τη συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε.

Επισημαίνεται ότι η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή κατήγγειλε χθες στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ότι στα 17 της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Η ίδια εξήγησε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες», τόνισε, συμπληρώνοντας και τα εξής: «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή.

Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Πηγή: politisonline.com