Ο Γιώργος Κιμούλης απαντά στις εις βάρος του κατηγορίες από τη Ζέτα Δούκα για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου», σημειώνοντας ότι  δεν κλώτσησε τη Ζέτα Δούκα. Χαρακτήρισε μάλιστα «αδιανόητη τη σωματική βία», κάνοντας λόγο για «γενικές και αόριστες καταγγελίες».

«Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της Μπεκατώρου και να προσπαθεί οποίος έχει νιώσει προσβεβλημένος να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει και να λέει ψευδή γεγονότα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Έχω καταθέσει μήνυση για αγωγή και δεν θα το πάρω πίσω ακόμα και αν ζητήσει συγγνώμη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Ζέτα Δούκα,  καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική βία κατά τη διάρκεια συνεργασίας της στο θέατρο. Ειδικότερα,  ηθοποιός μίλησε για την ψυχολογική βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, στην παράσταση «Πιο Κοντά», το 2008.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα και συνέχισε:

Απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία

«Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…».

«Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”», ανέφερε η ηθοποιός.

«Έβαλα την αξιοπρέπειά μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το ”Πιο κοντά” (”Closer”), στο Θέατρο Αθηνών το 2008-2009. Ό,τι είπα, το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη», αποκάλυψε η ίδια.

Πηγή: politisonline.com