Ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην εκπομπή «Αεράτοι» του Lamianow.gr, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για παρενόχληση ή βία στο χώρο του θεάτρου, εξέφρασε το θυμό του για τους θύτες που δεν διστάζουν να εξευτελίσουν την προσωπικότητα των θυμάτων, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους να εργαστούν.

«Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην πολιτική. Ξεφτίλες, που πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, απαιτούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι με αντάλλαγμα μια 2μηνη απασχόληση σε θέση εργασίας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, περιγράφοντας όσα βλέπει καθημερινά στην ενασχόληση του με το χώρο της πολιτικής αλλά και την Τέχνης.

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Με στεναχωρεί να τα παρακολουθώ όσα καταγγέλλονται αλλά από την άλλη ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα. Θα μπει φρένο στην εκμετάλλευση για μερικά χρόνια. Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μην γίνονται θύματα, να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, να είμαστε δίπλα τους αν ποτέ τους συμβεί. Όσο για τους θύτες, η ξεφτίλα τους, θα είναι η τιμωρία τους», προσέθεσε.Πηγή: politisonline.com