Στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» τα μέλη του Συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου, που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους.

Το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο και να αποτρέψουν τον Δούκα, που είναι ανένδοτος. Θα ενώσει το ζευγάρι, και πάλι, η απειλή του Βόσκαρη ;

Όλο το χωριό απέναντι στον Βόσκαρη

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή.

Όλο το χωριό είναι απέναντι στον Βόσκαρη, που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου.

Η Λενιώ με τη Μαδούρου σε σκηνή από τη σειρά «ΆγρΗ Λενιώ με τη Μαδούρου σε σκηνή από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»ιες Μέλισσες»

Ο Θέμελης καταρρακώνει άλλη μια φορά τον Μελέτη, υπονοώντας πως η Δόμνα τον χρησιμοποιεί. Ο Κωνσταντής βοηθά τη Δρόσω να δει τον Σέργιο, ενώ η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα ξαναβρεί με τον άντρα της. Πώς θα αντιδράσει εκείνος απέναντι στον Βόσκαρη ;

Πηγή: politisonline.com