Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Από τη μία έχουμε την Ελένη, η οποία παλεύει να βρει αποδείξεις που θα καταδικάσουν τον Βόσκαρη στο δικαστήριο, και από την άλλη την προσπάθεια Νικηφόρου και  Ασημίνας να διαφύγουν στο Παρίσι, γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν αναταράξεις στο Διαφάνι.

Ελεύθερος ο Προύσαλης

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Μαρτίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του.

Παράλληλα, μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη. Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει. Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη.

Για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη ετοιμάζεται η Ελένη

Στο μεταξύ, η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μια αναπάντεχη έκπληξη, όμως, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Η Σοφούλα πιέζεται, καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά.Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Πηγή: politisonline.com