Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25-11 στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του.

Παράλληλα, ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του, καθώς η ηρωίδα των «Άγριων Μελισσών» κατορθώνει να τον «ξηλώσει» από τη θέση του διευθυντή των φυλακών.

Η Ασημίνα «μπλέκει» με τον Μπάμπη

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Την ίδια ώρα τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας.

Η σκέψη του Κωνσταντή είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Θα κρατήσει ο γιος του Σεβαστού το μυστικό της;

Ο Γραμματικός ζητά το χέρι της Πηνελόπης

Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης;

Παράλληλα, η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι, όμως, αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.

Πηγή: politisonline.com