Ξετυλίγεται πλέον το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω κι απομένουν πλέον ελάχιστες λεπτομέρειες για να «δέσουν» οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ την υπόθεση.

Ύστερα κι από τη δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος από χθες για την αρπαγή της 27χρονης Πολωνής, απομένει να αποδειχθεί αν η Αναστάζια Ρουμπίνσκα βιάστηκε από τον δολοφόνο της. Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ μίλησε στο Live News και είπε ότι η δικογραφία εμπλουτίστηκε από τα στίγματα των κινητών και το DNA.

«Με βάση το βιντεοληπτικό υλικό και από τα μηνύματα που πήραμε σήμερα από το κινητό, προσπαθούμε να δούμε εάν έγινε κάποια στάση πριν το σημείο που βρέθηκε το σώμα της κοπέλας. Όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση δεν έχουμε ακόμα εικόνα από την ιατροδικαστική έκθεση. Δεν ξέρουμε ακόμα εάν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε η κοπέλα, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως είτε προσπάθησε να τη βιάσει είτε τελικά τα κατάφερε», είπε και πρόσθεσε πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα εμπλουτίσουν τη δικογραφία, που έφτασε σήμερα στον εισαγγελέα. Αφορούν τόσο τα κινητά θύτη και θύματος και όσο και τα αποτέλεσμα γενετικού υλικού».

Το ερειπωμένο κτήριο στο οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με το Mega, κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε η σορός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, και όπως τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, αυτό φέρεται να είναι το σημείο όπου δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από τον δράστη.

Κατά την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα σημείο του συγκεκριμένου χώρου ότι έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος. Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ενώ η 27χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 32χρονιος φέρεται να την ανέβασε στο μηχανάκι και ξεκίνησαν τη διαδρομή προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός. Στη διαδρομή που διάνυσαν, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της 27χρονης.

Πηγή: politisonline.com