Τα διαμαντένια μονόπετρα αρραβώνων των διάσημων κυριών παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συχνά κρύβουν από πίσω τους μια ολόκληρη ιστορία. Σχεδόν πάντα  αποτελούν αντικείμενο συζήτησης είτε πρόκειται για πανάκριβα κομμάτια, είτε για οικογενειακά κειμήλια είτε επειδή έχουν συναισθηματική αξία. Στη φωτογραφική λίστα που ακολουθεί, μπορεί κανείς να θαυμάσει μερικά από  τα  τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων της showbiz.

Kate Middleton

Η δούκισσα του Cambridge δέχτηκε το μπλε ζαφείρι της πριγκίπισσας Diana που της πρόσφερε ο πρίγκιπας William τον Οκτώβριο του  2010.  Ο γάμος τους τελέστηκε τον Απρίλιο του 2011.

Blake Lively

Από τον Ryan Reynolds. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012.

Jessica Biel

Tο δαχτυλίδι αρραβώνων της Jessica Biel σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του άντρα της, Justin Timberlake το Δεκέμβριο του 2011. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2012.

Anne Hathaway

Από τον Adam Shulman. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Beyoncé

Από τον Jay Z. To διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008.

Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski παντρεύτηκε τον Sebastian Bear-McClard το Φεβρουάριο του 2018. Όπως έχει αποκαλύψει όταν της έκανε πρόταση δεν της έδωσε δαχτυλίδι. Μετά το γάμο της χάρισε ένα με δυο μεγάλα διαμάντια, που μάλιστα σχεδίασε η ίδια.

Amal Clooney

Από τον George Clooney τον Απρίλιο του 2014. Η τελετή του γάμου τους έγινε τέσσερεις μήνες μετά.

 Meghan Markle

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 27 Νοεμβρίου του 2017 με μια κοινή εμφάνιση στο Kensington Palace. Εκεί η Markle έδειξε το δαχτυλίδι της, το οποίο κοσμούν τρεις πέτρες – οι δύο εκ των οποίων είναι από καρφίτσες της πριγκίπισσας Diana. Ο βασιλικός γάμος τους πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2018.

Kim Kardashian West

Από τον Kanye West τον Οκτώβριο του 2013. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2014 με την Kim να πραγματοποιεί τον τρίτο της γάμο.

H πρόταση έγινε από τον Pete Davidson τον Ιούνιο του 2018, το ζευγάρι όμως χώρισε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Kate Moss

Από τον Jamie Hince. Η πρόταση γάμου έγινε τον Ιανουάριο του 2010, ο γάμος τους τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς, ο χωρισμός τους όμως ήρθε το 2016.

Lady Gaga

Aπό τον Taylor Kinney τον Φεβρουάριο του 2015. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

 Jennifer Lopez

Από τον αγαπημένο της Alex Rodriguez το Μάρτιο του 2019.

Rosie Huntington-Whiteley

Από τον Jason Statham τον Ιανουάριο του 2016.

Πριγκίπισσα Ευγενία

H πριγκίπισσα Ευγενία αρραβωνιάστηκε τον Jack Brooksbank τον Ιανουάριο του 2018 και ο γάμος τους έγινε εννέα μήνες αργότερα.

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή: politisonline.com